Blog

11 januari 2015 heeft Stichting MC Annen geheel onverwacht een belangrijke prijs in de wacht gesleept.

Uit handen van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging ontving zij de Baansporttrofee. Jan Willem Drenth was namens het bestuur van MC Annen naar Doetinchem afgereisd om tijdens een groots gala de trofee in ontvangst te nemen.

De grootste beweegreden voor het bestuur van de KNMV om de Baansporttrofee toe te wijzen aan de Stichting MC Annen is de bij de voortduring tentoongespreide energie van de Stichting Mc Annen en haar vrijwilligers in het organiseren van een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de grasbaansport op een unieke locatie met een rijke traditie gepresenteerd wordt aan een zeer breed publiek.

Het plezier dat beleefd wordt aan het evenement door zowel deelnemers als bezoekers is tekenend voor de succesvolle formule waarbij de stichting in staat is gebleken om met de door haar zo geliefde motorsport “de harten van het publiek te stelen”.

Middels sponsoring kunnen sporters en publiek gratis genieten van de grasbaansport. Een waar dorpsfeest. Door het vele werk en het binnenhalen van sponsoren werd aan het publiek en rijders een evenement geboden waar het bestuur van de KNMV bijzonder van onder de indruk is.

Jan Willem werd stil van al deze mooie woorden en toen ook nog het Wilhelmus gezongen werd kreeg hij een brok in de keel, een mooi dank woord bleef dan ook uit.

MC Annen organiseert al jaren de Queensgrass grasbaanrace, zij is erg trots op deze trofee. MC Annen dankt dan ook alle sponsoren, de vele vrijwilligers, de rijders, de duizenden bezoekers enz. want zonder al deze mensen was het nooit gelukt om de Baansportrofee te winnen. De prachtige trofee en de oorkonde is het hele jaar te bewonderen in Club Café de Anner Oele.


Ontvangst beker
Oorkonde

Tekst oorkonde

Tekst oorkonde