Blog

Laatste Nieuws.

LAATSTE NIEUWS: DE WEDSTRIJD GAAT GEWOON DOOR, DE BAAN LIGT ER PRIMA BIJ. MOCHTEN ER WIJZIGINGEN ZIJN DAN ZAL DIT O.A. VIA DEZE SITE BEKEND GEMAAKT WORDEN.

  • Programma van de zondag:
  • Vanaf 08.00 uur aanmelden en inschrijven rijders bij de koepel.
  • Vanaf 08:15 uur verplichte keuring in de keuringstent.
  • Om 09:45 uur is de rijdersbespreking
  • Vanaf 10:00 uur trainingen
  • Om 12:00 uur voorstellen rijders, meteen aansluitend de 1e series

Nieuws 2011.

Binnenkort is het weer zover.........ronkende motoren op de Brink Zondag 18 september worden, de zo langzamerhand traditioneel geworden, grasbaanraces weer gehouden op de Brink. Voor de 8ste keer op rij en voor de 2de keer als Queens Grass grasbaanraces.

Vanaf 9.00 uur worden de motoren gekeurd, waarna vanaf 10 uur de trainingen zullen plaats vinden. Ook dit jaar zullen de verschillende jeugdklassen aan de start verschijnen: 50cc-65cc-85cc en de 125cc jeugd. Zij rijden in Annen de laatste wedstrijd meetellend voor het Nederlands kampioenschap. Dat betekent, dat de kampioenen aan het eind van de dag niet alleen gehuldigd zullen worden, maar ook kennis zullen maken met de waterbak.

Daarnaast verschijnen de 125 cc specials, de specials nationalen en natuurlijk de zijspannen aan de start. Dat betekent dat de duizenden toeschouwers kunnen genieten van de nummers 1 en 2 van het Europees kampioenschap: William/Nathalie Matthijssen en Mark Detz/Bonita van Dijk. Nieuw dit jaar is de nostalgische klasse: 50 cc Kreidlers uit de jaren 60/70. Ook Geert Mulder zal deze dag aanwezig zijn met een deel van het team en de uitrusting waarmee hij in januari 2012 aan de beroemde rally Parijs-Dakar zal deelnemen. Kortom een dag vol spanning, sensatie en vooral heel veel gezelligheid. En dat alles........helemaal GRATIS.