Blog

Gratis Queens Grass Grasbaanrace in Annen.

Zondag 15 september is er ook dit jaar weer de spectaculaire en altijd druk bezochte Queens Grass Grasbaanrace op de Brink in Annen.

Verleden jaar liet het weer de organisatie wat in de steek. Dit jaar wordt echter een bijzonder jaar want MC Annen bestaat dit jaar 10 jaar! Het is toch wel erg bijzonder, in deze tijd van dure entree kaartjes, dat in Annen ook deze races al voor de 10e keer op rij gratis toegankelijk zijn!

De organisatie is dan ook blij dat het contract met hoofdsponsor Queens Grass voor 3 jaar is verlengd. Maar ook dank aan alle sponsoren en de vele vrije giften van het publiek op de race dag zelf!

Dit jubileum jaar zal extra spectaculair zijn. Dit jaar komen op uitnodiging een aantal specials en de ST-1 en ST-2 klasse met alle Nederlandse toppers aan de start. Dat is dus weer gegarandeerd spektakel en genieten! Verschillende Jeugdklassen strijden om punten voor het Nederlands Kampioenschap: 50 cc/ 65 cc/ 85 cc en 125 cc. De winnaars zullen gehuldigd worden en eindigen traditioneel weer in de ijskoude waterbak. Ook de Nostalgische klasse (50 cc Kreidlers) komen in de baan.

Vele bekende rijders uit Annen en omgeving komen weer uit in de Regioklasse. Een klasse apart, waarin de strijd hevig is, maar het mee doen misschien nog belangrijker is. Want wie wil er nou niet schitteren op de grootste Brink van Europa in het leukste dorp van Drenthe! Alle coureurs zullen dit jubileumjaar een aandenken krijgen.

De training begint om ± 10.15 uur en de rijders worden om ± 12.00 uur voorgesteld. Vervolgens beginnen de wedstrijden. De organisatie hoopt weer op veel deelnemers en natuurlijk veel publiek.